Welcome to ParadiZe – Paradicsomi zombikontroll

Szerző: Game One Admin

2024.02.07.

Ha egyszer bekövetkezne a zombi apokalipszis, akkor a Welcome to ParadiZe fikciós elképzeléseit részesítenénk előnyben. Ebben az idilli paradicsomi világban a zombikat az irányításunk alá vonhatjuk, így elvégeztethetjük velük a piszkos munkát. Ha kell harcolnak, ha kell építenek, vagy egyszerűen csak serpáskodnak, esetleg vezetik a háztartást, ezzel pedig értelmet is kap a létezésük.

A Nacon és a Eko Software újabb zombis világégést prezentál nekünk az év elején. A negyed évszázados múlttal rendelkező Francia fejlesztőcsapat, a túlélős, kraftolós How to Survive két részével már letette a névjegyét az asztalra az élőhalottas műfajban. A Welcome to ParadiZe történetében a Tusk Group névre hallgató mérnökcsapat kifejleszt egy olyan sisakot, ami képes az élőholtak agyának meghekkelésére. A forradalmi technológiának köszönhetően kihasználhatják a zombik erejét, mind a vadonban, mind a biztonságos városkájukban.

Hősünkkel ezen biztonságos városban kezdünk és az idilli apokaliptikus világunkba természetesen váratlan események fognak belerondítani. A portyázások és küldetések során a bezombult vadálatokon felül a megvadult helyi túlélők csapataival is fel kell vennünk a harcot, amihez nyitott világot és kraftolással kombinált RPG-s túlélős játékmenetet álmodtak meg. A Supporter Edition vagy a Zombot Edition előrendelői 5 kozmetikai csomaggal gazdagodnak és egy exkluzív egyenruhával a megjelenést követően, a 48 órás korai hozzáférés mellett. A Welcome to ParadiZe február 29-én érkezik PC mellett a Sony és a Microsoft jelenlegi legerősebb konzoljaira.

Oszd meg a cikket barátaiddal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Értékelj:

5/5